Mantar Soslu Pirzola

'Yemek Tarifleri' forumunda badem tarafından 13 Kas 2008 tarihinde açılan konu

  1. badem

    badem Guest

    Malzeme :

    yarım kg pirzola


    Sosu için:

    3 domates
    sarımsak
    1 kuru soğan
    1 kase yeşil fasulye
    1 kase mantar
    tuz, mantar
    zeytinyağı


    Hazırlanışı :

    Yarım kg. pirzolayı tavada sıvıyağda pişirin.Pişen pirzolaları servis tabağına alın.Sosu için soğanı,sarımsağı, mantarı ve domatesi doğrayın.Pirzolaları pişirdiğiniz aynı tavaya alarak sosu pişirin. Tavaya ilk önce kesilmiş olan sarımsak,soğan,yarı kıvamda sotelenmiş ince kıyılmış taze fasulye ve mantarı beraber alıp soteleyin. Daha sonra tavaya kesilmiş domatesleri alın.Tuzunu ilave edin.Sosu pişirin. Servis tabağına aldığınız pirzolaların üzerine sosu dökerek servis edin.
     

Bu Sayfayı Paylaş